Topp
Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

  

Fritidsklubben i hundre

Orkanger fritidsklubb hadde en anderledes juleavslutning i år. I stedet for langbord, ble det full spiker i Gammelhallen med turning, innebandy, fotball og høy musikk. Alle stortrivdes og så ut til å gripe tilbudet med stor iver og entusiasme.

Fritidsklubben har ca 100 medlemmer denne sesongen. Torsdag 21. desember inviterte de til juleavslutning, og alle som ønsket å komme til gratis aktivitetskveld var hjertelig velkommen.

Det ble stor suksess! Selvsagt ble det servert clementiner og julesjokolade, men ellers skapte ungene moroa selv - og det er de flink til i Orkanger Fritidsklubb.

- Med god hjelp av daglig leder i Orklahallen Odd Gunnar Karlsen, turnavdelinga i Orkanger IF som lånte ut tumblingbanen og tjukkaser, turntrener Kirsti Kringstad og et utvidet oppmøte av foreldrevakter, kunne vi gjennomføre aktivitetskvelden, sier styreleder i fritidsklubben Marit Mjøen.

Fritidsklubben kunne etter denne klubbkvelden ta juleferie med god samvittighet.

Det virket som om de som kom hadde det hyggelig. I klubblokalene i andre etasje i Orklahallen var det vanlige aktiviteter med diskotek, kiosksalg, åpent datarom, TV-titting og bruk av forskjellige spill.

Spillene som finnes i klubben er biljard, airhockey, bilspill og fotballspill.

Og som vanlig stilteforeldre frivillig opp som vakter sammen med ungdomsstyret. Ungdomsstyret består av elever på 7. trinnet ved Orkanger barneskole.


Tilbake
  
Annonse

Annonse

Annonse