Topp
Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

  

1000 hunder inntar Orklahallen

11. og 12.11.06 arrangeres det hundeutstilling i Orklahallen, i regi av Orkdal Hundeklubb.

Ca. 1000 hunder er påmeldt, og de kommer fra hele landet. Orkdal Hundeklubb har hatt hundeutstillinger i Orklahallen tidligere, og oppslutninga er enorm.

Dette er klubbens årlige utstilling i Orklahallen. - Vi får stadig tilbakemelding om at dette er en flott utstilling, og at den er super for å "finpusse" litt på utstillingsteknikken til vinnerutstillingen på Hamar, skriver klubben på sine hjemmesider. Her informeres om at gruppene og dommerene blir fordelt på to dager, med gruppe finaler, BIS veteran og BIS valp begge dagene. Den store BIS-finalen går på søndag.

Mer informasjon her: Orkdal Hundeklubb

Orkdal hundeklubb ble startet høsten 1983, og vi teller i dag ca 40 medlemmer. Klubben har en laaaang historie, og kan blandt annet skryte av og ha vært en av Norges beste klubber innen agility. Klubbens medlemstall har gått litt i berg og dalbane, vi var på det meste over 150 medlemmer men etter flere år med lite medlemmer ser det nå ut som om vi begynner og stable oss på bena igjen, og dette igjen gjør sitt til at vi har en større kapasitet til og kunne tilby flere aktiviteter.


Tilbake
  
Annonse

Annonse

Annonse