Topp
Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

  

Orklahallen - for framtida

Orklahallen ønsker å være et sted for sportsutøvere, foreldre og barn. Derfor er våre haller stort sett hver dag fylt med aktiviteter for idrettsutøvere i alle aldre og i en regnbue av aktiviteter.

Vi leste med interesse et innlegg i Adresseavisen, tirsdag 26. september i år, av Flemming Oliver Jensen, hovedtrener i Byåsen håndball. Hans hjertesukk går på forholdene i Trondheim Spektrum - eller Nidarøhallen som vi kaller den. Og han har forhold hjemme i Danmark som sammenligning når han beskriver sin opplevelse av Nidarøhallen som "..et stort idrætsanlæg, som fremtræder koldt og upersonligt."

Slik er det ikke nødt å være, mener Jensen. Gjør som i Danmark, der tar man i bruk idrettshallene til sosiale tilstelninger, maler dem i glade farger, arrangerer klubbfester der, inviterer vaktmestrene som de betrakter som en del av klubben!

Hvordan ønsker dere å bruke Orklahallen? Og hvordan ser dere brukere på Orklahallen som et sosialt samlingssted?

Som dere vet har vi leid ut deler av andre etasjen til Ungdomsklubben Synt'n, og har dermed utvidet bruken av Orklahallen til å ha et blandet bruksfelt for barn og unge - ikke bare idrett.

Vi vet også at mange benytter Orklahallen til å kombinere idrett og sosial samvære - sllik som Orkanger IF turn som arrangerer juleavslutning med stor stemning, turnoppvisning av barna - og kaffe og kaker for foreldre, besteforeldre, søsken, tanter og onkler.

Hva vil dere bruke Orklahallen til? Kom med ideer til hallbestyrer Odd Gunnar Karlsen - orklahallen@orklahallen.no 


Tilbake
  
Annonse

Annonse

Annonse